torsdag 26 september 2013

Mera Gotska Sandön

Lite mera bilder från Sandön tagna med iPhonen, mer för att visa hur det såg ut där vi bodde osv.
Det är som sagt en fantastisk plats och jag vill åka tillbaka. Det är rogivande för själen att vistas på en sån plats, man kan inte göra så mycket mer än att vara nära naturen. Lite halvdålig mobiltäckning. Hade med min iPad men den använde jag mest för att ladda in bilderna jag tagit under dagen för att se om det var nåt att ha.

P-Lo och jag badade i havet på söndagen, det var rätt mycket vågor men varmare i vattnet än i luften.
Så nu har jag faktiskt badat ute maj, juni, juli, augusti och september. Mycket tveksam till att det blir bad ute i oktober, troligtvis inte frivilligt isåfall :)


Vår stuga Lillian, syns ju tydligt vilka som bor där med ett fotostativ utanför :)


"Tjejrummet"


Köket, vi var ju lite oroliga att  det skulle vara ett pyttekylskåp där vi skulle trängas med vår mat för 3 dygn * 8 personer, men det var ett fullstort kylskåp så det var inga problem. Dessutom spis, micro, varmt och kallt vatten så det var perfekt.


UtedassenHär satt vi och käkade på kvällarna. I bakgrunden ser man det stora kökshuset för de som campar, torkrum,  duschrum med KALLT vatten, brr...


Grillar fanns att använda, grillkol fick man ta med.


Budskapet som mötte oss på söndag morgon!Kartan över Sandön, lägerplatsen ligger längst upp till vänster, Den röda nålen visar varifrån båten skulle gå på måndag fm. En dryg mils promenad. På fredagen när vi kom till ön var det jättefint väder och då landande vi på Las Palmas, ca 4 km från lägerplatsen.
Vägskyltar på önBagaget lastades på en gummibåt som sen kördes ut i vattnetSamma med passagerarnaHär är ett gäng på väg ut till båten.
Nu har jag åkt gummibåt, det hade jag inte gjort förut.

Den här resan var lite av ett äventyr och jättekul, och det bästa är nog att jag inser att jag klarar av mer än jag tror. Hade nån sagt att jag skulle gå så mycket så hade jag inte åkt, men nu vet jag ju att jag kan. Dessutom funkade det bättre än väntat att dela rum med 3 andra. Men så är de ju väldigt trevliga också. Så roligt dessutom när man lär känna nya människor, P-Lo och jag fann varandra och tillbringade dagarna tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar