söndag 8 december 2013

I fredagskväll åkte vi upp till Östersund. Snöade när vi åkte och var snömoddigt upp ovanför Gävle, sen tunnade både snöandet och biltrafiken ut. Ca 11 grader kallt i Östersund när vi kom fram.

I vanlig ordning (numera) så ägnar jag tiden åt att sticka när Bernt kör. Bra använd tid tycker jag :) Bernt gillar att köra bil (det gör jag också iofs, men kör helst ensam) och har inga problem med att köra hela vägen.

Hann med en fika på Frösöbageriet på Tegelplan tillsammans med Sus och Anlo. Alltid lika roligt att träffas :) Mycket att prata om. De andra två kunde inte pga jobb och annat inplanerat.

What does the frog say?

Sen hem till svärmor och träffa sonen och svärdottern, lite tråkigt att de bor så långt bort. Till jul får vi träffas hela familjen och det ser jag fram emot. Min fina familj.

Tror jag fått ta över Bernts förkylning, han börjar ju äntligen bli bättre efter två veckor. Vill inte!! Men det är bara att lyssna på kroppen och ta det lugnt.

Inser hur bra jag mår vanligtvis och att jag är så frisk när jag blir lite förkyld eller magsjuka och tycker fruktansvärt synd om mig själv. Fast magsjuka/kräksjuka är ju faktiskt vidrigt.

1 kommentar:

  1. Alltid lika roligt att träffa dig också, kul när du har möjlighet till det när du är i Östersund. Kram och krya på dig!

    SvaraRadera