måndag 2 december 2013

Var är renarna?

En av våra grannar gillar det här med att julpynta sin trädgård. Det blir lite mer för varje år. Fint när det lyser upp i vintermörkret. Men jag saknar renarna på taket. De lyser med sin frånvaro.

Nu har jag kämpat med ett problem på jobbet i mer än en vecka. Googlat, frågat ett antal personer och inte fått så mycket hjälp av det. Men tametusan att jag tänker ge mig. Kanske det närmar sig en lösning. Det positiva är ju att jag lär mig en massa.

Fast jag lär mig ju saker hela tiden. Ikväll har jag lärt mig "crochet chain provisional cast on" ett speciellt sätt att lägga upp en stickning på alltså. Hittade en japanskt mönster på en kofta jag inte kunde motstå. Mönstret finns på engelska som tur är. Ett garn som väntat på rätt mönster fanns också så det var bara att vässa stickorna. Bra att minska stashen lite också.

Det är lite mysigt här hemma. Har haft sällskap en hel vecka nu på dagarna. Bernt är jätteförkyld och har suttit hemma och jobbat med sin högskolekurs. En riktigt envis förkylning. Hoppas den ger sig snart utan att ge sig på mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar