torsdag 1 juli 2010

Katsadia

Tack för alla kommentarer, jättekul att få respons på det jag skriver. Att jag inte svarar beror på att min internettillgång är begränsad håller mig så mycket som möjligt till öppna nät istället för att surfa via mobilen som kostar skjortan eller nåt.

Efter ett abrupt uppvaknande vid sju som talade om att stora färjan till pireus ankommit somnade vi om igen ett par timmar.Tog bussen till katsadia en av stränderna här. En ganska liten strand inte så mycket folk och tamarindträd som skuggar lite.Sen går man upp till Delila restaurangen och fikar eller äter. Kollar vad de har för dagen. Idag blev det ugnstekt aubergine och grekisk sallad. Mycket gott. Det r är sig likt från förra året. Så laid-back och avkopplande.

Jag har sett framför mig hur jag sitter på stranden här och ritar och målar med mina akvarellpennor och idag har jag gjort det. Kändes jättebra. Inga konstverk men det får mig att må bra eller ännu bättre kanske jag ska säga. Livet är gott.

Nu behöver jag inte blogga på några dar för det kommer ju inte att hända så mycket här på lipsi. Jo det gör jag nog ändå.

Ha det poli kalaa för det har jag.

- Skickat från min iPhone

1 kommentar:

  1. Hoppas man får se dina alster så småningom!
    Här är det 13 grader, blåser lite, klarblå himmel. Jag promenerade hem från jobbet ikväll, skönt.
    Må väl o hälsa!
    Kommer ni upp till Yran förresten?

    SvaraRadera