onsdag 7 juli 2010

Kambi beach och bergsklättring
Idag blev det kambi beach. Skulle inte vara så långt enligt vår hyresvärd. Sen sa våra engelska grannar att det fanns en genväg dit istället för att gå vägen.

Så vi gick den väg vi trodde var genvägen. Först typ hundratusen trappsteg upp sen en smal stig uppför berget. När vi äntligen var uppe på berget insåg vi att vi gått alldeles för långt så vi fick gå tillbaka nerför vägen, inte berget, för att komma till vägen ner till kambi.Sen var det nästan lika långt ner till stranden. Antingen kunde man gå typ tusen trappsteg ner eller också gå en lite längre väg med bara hundra trappsteg. Vi tog den längre vägen. Men det var värt det när vi kom ner till stranden. Jätteskönt. Behövdes ett dopp efter den promenaden.

Hem tog vi den kortare genvägen. Mycket enklare. Blev en siesta när vi kom hem. Har haft lite huvudvärk idag troligtvis för att jag druckit för lite, vatten alltså ;)


Nu har vi satt oss på en restaurang på huvudgatan upp genom stan. Väntar på maten spenat, saganaki och sen sovlaki till huvudrätt.

Om man ska bedöma restauranger efter hur många katter man har vid borden så har den här 3. Rekordet var igår med 9!! katter.En vy över stan


Fourni

En dag kvar här. Blir nog psili Amos imorgon. Finns en sån även här. Sen blir det en blängtidig morgon på fredag. Färjan går härifrån 5.05!! Och den lär inte vänta på oss om vi inte är där.

Kalinichta

1 kommentar:

  1. Genvägar är senvägar. En gammal sanning som står sej ännu.
    Fast i gengäld är det ju den som går vilse som finner nya vägar.

    Ha det bäst

    SvaraRadera