fredag 9 juli 2010

Uppe före tuppen
Fyra grekisk tid är väldigt tidigt. Då klev vi upp för att åka med färjan tillbaka till samos. 4.23 var vi nere i hamnen. 5.05 skulle den avgå.5.40 och fortfarande ingen färja. Vår hyresvärd kom förbi och hade tagit reda på att den kommer vid sex och ganska precis sex dök den upp.Vad kan man då säga om fourni? Tja jag tycker nog inte riktigt att den levde upp till mina förväntningar. Positivt är att den är väldigt grekisk man äter på samma ställen som grekerna själva. God mat. Specialitén hummer med spagetti var god men hamnar inte i topp.
Fin stad med smala mysiga gator. Mycket grönska och trevliga människor. Sen gillar jag att bo nära till allt tre minuter för att handla färskt bröd osv och det finns en strand nära. Men det som drar ner betyget är stränderna som är lite otillgängliga, förutom den mitt inne i stan då, även om man tar närmsta vägen. För mycket trappor alltså för mig som gärna åker hiss om det är mer än två våningar. Det är därför jag bor på tredje våningen utan hiss ;)

Sen såg jag inte till en enda pirat trots att detta ska vara dem riktiga piratön. Men dom har väl dragit till Karibien eller nåt.

Har blåst som attan i natt. Vaknade av det flera gånger men orkade inte kliva upp och stänga balkongdörren.

Tillbaka i vathi blev det en taxi till pythagorion och rummet vi bokat. Ett par timmars sömn sen stranden.Bad sol och ryggmassage av en av de kinesiska ? massörerna som går runt och erbjuder det. Fantastiskt skönt. Bra för min stela nacke och axlar.
Mmmmmmm

- Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar