Fortsätt till huvudinnehåll

Favorit i repris?

Ooops I did it again!!
Tappade min hemma-nyckel när vi var ute och gick igår.
Trogna läsare kanske kommer ihåg att jag gjorde det i höstas när jag var ute och letade svamp.
Upptäckte det i morse när jag skulle gå, sen tog jag fel bilnyckel också så jag fick låna Bernts nyckel. Så himla mycket stök på morgonen.

Så efter middan blev det en ny promenad ut till udden, Bernt, LÅ och jag, de har ju vana att leta efter min nyckel säger dom.... som om det skulle vara nåt jag gör ofta.

En helt fantastisk kväll, med en ljuvlig solnedgång.

och har man sett, på en slånbuske hängde min nyckel, antar att nån hittat den och hängt upp den. Hann inte gå så långt bara ner till Palme stenar.

Blev en massa bilder för att försöka fånga det fina ljuset. 





Två fotonördar längst ute på udden.

En jätteskön promenad, vi var ute nästan två timmar och det började bli alldeles för mörkt för att fota.  

I övrigt har det varit en lite rörig dag, möten pga vad som stått i tidningarna + de vanliga måndagsmötena. Jag satt fast i en tankevurpa några timmar, men nu tror jag att jag har tänkt rätt. 

Nu sova.
Godnatt världen!

Kommentarer

  1. En gång ett misstag, två gånger en vana eller hur säger man? :-)

    Trodde att de där banden var till för att hängas runt halsen så man inte ska tappa den..

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Hmmm, hur menar du då?

    Bernt och LÅ var väldigt tacksamma över att få gå ut på udden en sån härlig kväll som igår... nästa gång jag tappar nyckeln får du också följa med :)

    Ha en bra dag du också, hoppas att förkylningen ger sig snart.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Periocular dermatit

Jag har haft utslag runt ögonen sen i våras och har smörjt med kortisonsalva eftersom det var det som min husläkare skrev ut. Det har inte blivit bättre utan varit kliigt, rött och irriterat. Inte så kul heller även om det inte synts så väl tack vare glasögonen. Har trott det varit allergi och eksem och provat att utesluta olika livsmedel men inget har hjälpt. Gjorde ett allergitest också som inte visade nåt. Förra måndagen fick jag nog och tänkte boka en tid hos husläkaren men valde istället att utnyttja jobbets sjukvårdsförsäkring och fick en tid samma dag hos en hudläkare samma dag. Han tittade på mina utslag och sa att det är inget eksem eller allergi utan något som heter Periocular dermatit. Intressant fall dessutom eftersom jag har det mesta runt ögonen, vanligast runt munnen och då heter det Perioral dermatit. Han fotade mina utslag för att använda i utbildning. Tyvärr så vet allmänläkare sällan vad det är och skriver ut kortisonsalva vilket bara gör det värre. PD är

Gardiner

När vi beställde växthuset köpte vi till solskydd som ska reflektera värmen och ljuset. Men den kändes rätt tråkig så det fick bli spetsgardiner från IKEA istället. Vi använde vajrar som vi spände i taket och på väggen där taket börjar. Satte fast gardinerna med klämmor och hängde på vajrarna.   Så här blev det. Superbra tycker jag, är så nöjd. Både mysigt och skyddar mot solen.  Inifrån växthuset.  Utifrån ser det ut så här. Vi har redan tillbringat ganska många kvällar här med ett glas vin och bara njutit. Så härligt när något blir så bra som man tänkt sig. Plantorna verkar också trivas och växer som tusan.

Mina nya glasögon då....

Jag är nöjd :) Ser bra dessutom.....