fredag 16 december 2011

En dag full av tillförsikt

Kändes som en dag full av klarhet och tillförsikt när jag vaknade imorse. Det händer mycket på flera plan nu, mycket är subtilt och svårt att peka på men det handlar om min egen inre utveckling.

Snart är det dags för lunch med en trevlig fd kollega, ska bli kul att träffa honom

Undrar om älsklingen vill gå på bio med mig i helgen? Fast Girl with the dragon tattoo har inte premiär förrns nästa vecka såg jag nu..... men det kanske finns nåt annat roligt att se.

5 kommentarer:

 1. Det finns det! Jag och Erik har pratat om att i nästa vecka (i exilen) gå och se Sherlock Holmes-filmen - som har premiär ikväll, om jag nu förstått det hela rätt. Den kan vara lika bra som den första, som vi gillade. :)

  SvaraRadera
 2. Ursäkta, men jag måste förtydliga mitt tidigare uttalande: "vi" som tyckte att den första filmen var bra är inte jag och Erik, utan jag och sambon. :)

  SvaraRadera
 3. Funderade på dn filmen. Måste man ha sett den första för att se den här?

  Just nu känns det som det kan bli en god middag hemma med oxfilé och amarone, men vi får se :)

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte svara på din fråga då jag ju inte sett den andra ännu. Du hinner inte se den första innan bion? :) Fast med tanke på vädret kanske amarone känns mer lockande... Själv ska jag ta det lugnt ett tag, sedan få naglarna fixade och så äta julbord. Efter det vet man aldrig vad som händer. Paltkoma, möjligtvis.

  Och eftersom vi nu blivit så fint informerade (och jag hoppas att han hade rätt på datum den här gången): jag önskar dig en mycket bra dag och kväll, oavsett vad ni hittar på! Alltså, grattis!! :)

  SvaraRadera
 5. Tack! Jodå han hade full koll den här gången ;)

  Vädret inbjuder inte till några uteaktiviteter direkt så amarone känns som ett ypperligt alternativ.

  Det blir en bild på dina naglar senare idag då?
  Måndag är det min tur, de är hiskeligt långa nu.

  SvaraRadera