söndag 11 december 2011

Sommarlängtan

Kollar lite på bilder och försöker få lite ordning, fast det går trögt. Försöker hitta guldkornen, fast ibland är det svårt att bedöma en bild eftersom den väcker känslor och minnen. Men det kanske inte spelar så stor roll. Jag tycker om bilden ovan.
Den är från juli 2009 och väcker en stark längtan till sommaren och Grekland, till ön Patmos som är en av våra favoritöar. Undrar månne om det blir en resa dit till sommaren?

Den här bilden är från samma resa, så mäktig i färgerna.

Helgen har varit rätt lugn, fick bistå brodern igår som fått punktering och så fick vi ju träffa både honom och A. Fick en specialleverans med hembakt tunnbröd, gesmesost och messmör från Jämtland så nu är julen räddad :) Blir lite avsteg från LCHF i alla fall på julafton. Ingen jul utan en tunnbrödsmacka med julskinka, senap och äppelmos....
När vi ändå är igång så ska vi testa att göra lite egna sillsorter också, ska bli kul. Bernt har förberett med en inläggning sen blir det några olika varianter.

Nästa vecka blir en intensiv och rolig vecka, ovanligt mycket i kalendern. Förhoppningsvis en jobbintervju om ett nytt uppdrag som jag hoppas blir bra, lunch med fd och nuvarande kollegor, glögg på jobbet, pubafton med uppträdande av Kristian Luuk mm

Livet är rätt gott just nu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar