måndag 5 december 2011

Ganz allein in der Weldt

En bild på konserthuset jag tog förra fredan när vi var inne i stan och fotade. Konserthuset är så fint upplyst och i träden på sidan av torget hänger stjärnor i olika storlekar.

Bernt har förvirrat sig ut i skogen nånstans i närheten av Hälleforsnäs Hällefors (har maken nogsamt upplyst mig om) och håller kurs så jag är ensam hemma. Lite ovant faktiskt men helt ok. Jag hamnar ju inte i dåligt sällskap när jag är ensam hemma :)

Har jobbat hemifrån idag också så jag har knappt varit utanför dörren.  Jobbat med mina processkartor i Visio. Visio är en Microsoftprodukt som man kan rita flödesscheman osv, riktigt kul att använda och som tur var har jag en licens för det på min jobbdator så det var perfekt för det här jobbet. Tyvärr kan jag ju inte använda Mac'en då, programmet finns inte för Mac tyvärr. 

I övrigt har det varit en lugn helg. Köpte en ny skrivare i lördags för jag var så trött på att den gamla bara bråkade hela tiden. En bauta-stor Lexmark som följde med ett hem-pc-paket jag köpte för typ fem år sen. Den ville inte kommunicera på nåt sätt, inte trådlöst som den skulle göra och inte med sladd till min stationära dator för det finns inga drivrutiner till Windows 7. Så för att skriva ut måste jag flytta filerna till Mac'en och koppla in en sladd till den. Något omständigt. Den nya är en Epson och nu kan vi helt plötsligt skriva ut från alla datorer på den, trådlöst, knappt en tredjedel så stor som den gamla fast den också har multifunktion med skanner och kopiering. Fint skriver den också :)

Nu har det börjat snöa här, vet inte om jag vill ha nån snö, men jag har väl inget val. Jag slipper i alla fall sopa bilen imorgon för lille-bilen står i garaget numera. Bara lite nervöst när man ska köra ut och in i garaget, för det är så trångt, typ 5 cm tillgodo på varje sida. Men hittills har det gått bra.

Nu sova, ses en annan dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar