fredag 30 december 2011

Snart slut....


Sista arbetsdagen för i år avverkad, den blev inte så lång. Åkte in till kontoret för att träffa kollegan jag jobbat med sista månaden så vi kunde avsluta det vi skulle göra innan nyår och det gjorde vi. 
Så nu är jag utan uppdrag igen. Det är saker på gång men vissa kvarnar mal långsamt, ska visst bli kallad till lite möten i början av nästa år för lite granskning ;)

Båtresan var trevlig, god mat och trevligt sällskap. Var lite trött igår så det fick bli en lur på förmiddagen efter frukost. Lite förvirring med tiderna eftersom man passerar en tidszon men det löste sig det också.

Dags för årets sista ? träningspass snart, kan ju bli nåt imorgon men ganska tveksamt tror jag. Ev en promenad ut till udden om det är lika fint som idag. Om jag tränar idag så är jag ju redan på gång och behöver inte ha nåt nyårslöfte att jag ska börja träna :)

Maten inhandlad till imorgon, blir middag hemma med trevliga grannar. Ev en tur ut vid midnatt för att kolla in fyrverkerier och ev fota lite, men vi får se. Bernt är jätteförkyld igen, verkar som om det tar om hela tiden. Jobbig hosta dessutom.

2 kommentarer:

  1. Önskar dig och Bernt ett riktigt bra 2012 och önskar honom bättring! Kramar

    SvaraRadera
  2. Tack Di, önskar dig och din familj detsamma. Kram

    SvaraRadera