söndag 16 september 2012

Gårdagen i bilder

Jag började dagen med en lång sovmorgon, lite för lång kanske.... men skönt var det. Blev en sen fredagskväll, vi satt uppe länge och pratade och lyssnade på musik. Jättemysigt.

Tre jordgubbar från balkongen som Bernt plockade till mig. Så söta och goda - både Bernt och jordgubbarna :)

En tur in till city för att hämta ut nya objektivet istället för det jag kvaddade i Aten. Har fått vänta några veckor på att Sony Center skulle få hem det. If som försäkringsbolag har överträffat alla mina förväntningar.

Ett stopp i Roslags Näsby på vägen in till stan för att handla lite garn för mera strumpstickning. Trassel som affären heter har massor med fina garner, blir nog flera besök där. Fina färger enligt önskemål från mottagarna.

Är inne i en intensiv strumpstickningsperiod nu och det är bara så roligt och avkopplande. Är inne på femte paret sen sista veckan i juli....

Mycket folk inne i stan en lördag, här en bild över Sergelarkaden.

Fantastiskt vackra Hortensior fanns det på Hötorget.

Vi strosade genom stan efter Sveavägen där det blev en sen lunch på Jensen Böfhouse. Gott som vanligt att äta där.

Vackert vildsvin på ett hus på väg upp till Tekniska. Jätteskönt väder så det var skönt att promenera.

Hämtade bilen vid Universitetet och hämtade upp dottern när hon slutat jobba. Sedan hem och Bernt och dottern lagade middag. En bra avslutning på en härlig dag.

Kände mig så fri och lycklig igår, det gör jag idag också, min själ flyger lekfullt omkring i universum, en härlig känsla.

Nu har My Precious fått på sig sitt nya objektiv och vill ut och fota kor, eller vad som nu kan dyka upp framför linsen.

Önskar alla en härlig söndag!

2 kommentarer:

 1. Måste ha missat något på bilden...

  Ser inget vildsvin där....

  "Vackert vildsvin på ett hus "

  :)

  SvaraRadera
 2. Magnus, du måste kolla noga, vildsvin är helt suveräna på att smälta in i miljön och har gjort kamouflage till en konstart :)

  SvaraRadera