tisdag 25 september 2012

MM

Bernt föreslog att vi skulle gå ut och äta middag så det fick bli MM nere vid kanalen. Jag har aldrig varit där förut men det blir definitivt flera gånger. Jättegod mat och trevlig miljö.

Torskrygg på rotselleripure med bacon och rödvinssmörsås... en utmärkt kombination med ett glas Chablis till...

Kanalen är fin med alla båtar. Det röda kapellet på båten närmast matchar husen på andra sidan.

Har varit en lite turbulent dag av olika anledningar. En kollega i projektet har åkt in på sjukhus med brusten blindtarm, han har en viktig roll så vi får se hur det påverkar oss. Tidplanen är ju fortfarande tight.

Haft ett roligt möte med litteraturklubben på jobbet vilka böcker vi ska köpa in och jag fick igenom nästan alla mina förslag.

Nu skrivs det mycket om bokmässan och jag skulle väldigt gärna varit där men det får bli ett annat år. Tre av mina favoritförfattare håller föredrag där men jag får väl nöja mig med att njuta av deras nyutkomna böcker. Inte illa det heller.

Lyssnar på tredje boken av Varg Gyllander och de är bra. Tycker om när det är samma personer som man får följa genom flera böcker. En kvar efter den här.

1 kommentar:

  1. Så harmonisk bild på båtarna. Jag orkar inte läsa eller lyssna så mkt just nu på böcker men...det kommer nog. Har funderat på symässan men orken finns inte. Har anmält intresse för att åka på fotomässan iaf:-) får se om det går. Isåfall blir det med en foto kompis denna gången.Kram

    SvaraRadera