söndag 27 januari 2013

Helgen

Helgen har varit lugn, vi har fixat lite sånt som man måste göra ibland, typ tvätta kläder, dammsuga, handla mat, betala räkningar osv....

Pratade med sonen och svärdottern på Skype igår, så kul att både se och höra dem. De var lite röda av solandet och förberedde sig för Full Moon Party som det är varje fullmåne där. 30 - 40 000 människor samlas på stranden för att fira. Nu drar de vidare till ett annat ställe i Thailand. http://vilseipangkakan.blogspot.se/


Ätit gott och druckit vin har vi gjort. Bernt gjorde sina goda fyllda lövbiffar i lördags. ... och jag gjorde chokladmousse som vi åt med hallon. Dubbel sats så det blev efterrätt idag också :)En tur till Täby idag, de håller på och bygger om/bygger ut så varje gång är det nya affärer som öppnat eller så har de flyttat på sig.

Jaaaa, Webhallen har öppnat i Täby C. Nu behöver jag inte åka in till stan om jag vill handla nya hårddiskar eller nåt annat nödvändigt till dataparken. 

Kände lite på en iPad mini också, är lite kluven om jag vill ha en sån. Inte aktuellt just nu men så småningom ska jag ju byta ut min iPad första generationen. Men finns lite annat på önskelistan först :)Köpte en bok om styrketräning i helgen också, där man ser exakt vilka muskler som påverkas av olika övningar. Kollade in den på Akademi när vi var i Östersund men köpte den inte då. Nu var den dessutom till extrapris och sånt gör ju inget.

Jobbar ju på att komma igång med träningen och hade bokat in mig på ett pass i fredags men hela jag ville bara inte. Vilar mig i form tills träningsmotivationen kommer. 

Nu är det sovdags för mig, har sovit dåligt de senaste nätterna och är jättetrött, kan ju skylla på fullmånen men jag brukar inte påverkas av den. Lite andra hjärnspöken som spökat.

Hade en jätteskum dröm imorse, jag och någon mer kollade på hjortar och de kunde klättra i träd, en hjort klättrade rätt högt och ramlade ner. Så när den klättrade upp igen så var jag beredd med kameran, men på fotot fanns tre björnar som klättrade. Den hjort som klättrade högst klättrade upp på ett hus som stod bakom träden och gick in genom ett fönster på andra våningen som om den brukade göra det. 
Sen var vi inne i huset och då var hjorten en björn, några andra som var där sprang in i ett annat rum för att klara sig från björnen, men vi stannade. Så kom björnen närmare förvandlades till en kille som frågade om vi ville ha kaffe för det stod en kaffebryggare där, så jag skurade ur kaffebryggaren och gjorde kaffe.
Mycket märklig dröm.... 

Godnatt världen. sov gott!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar