tisdag 22 januari 2013

Idag...


Började dagen med en praktvurpa utanför porten, snubblade till och försökte återfå balansen men insåg efter några steg att det var kört. Ner i snön bara och vänster knä träffade nåt hårt. Gjorde så ont så jag nästan började må illa. Satt i bilen en stund och tyckte lite synd om mig själv innan jag åkte till jobbet.
En intressant bild blev det ju i alla fall......Egentligen var det ju den fina soluppgången som inte syns så bra jag tänkte fota.

I övrigt en trevlig bra dag på jobbet, börjar hända lite nu men känns fortfarande som det är lite av ett "vänteläge" innan allt är på plats.

Efter jobbet åkte jag och två kollegor hem till SF och åt thai-mat och stickade/virkade/sidenbandsbroderade. Jättekul att hinna prata och umgås lite mer än vi gör på jobbet, vi jobbar ju inte tillsammans nån av oss. Det blir flera gånger...

Jag är ju lyckligt lottad som har så många trevliga människor i min omgivning. Hade en mycket intressant och givande chatt idag också.... ;)

Pratade med sonen igår, nu är de i Koh Phangan och njuter av tillvaron, i lördags var det -20 här, och där är det minst +30, dvs minst 50 graders skillnad. Var skulle jag vara om jag fick välja..... ???!!!

Mitt knä gör fortfarande ont, vojne vojne, men är inte svullet, så det går nog över snart som tur är, har ju planerat in att börja träna igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar