torsdag 31 januari 2013

Projektslut och Vikingar


Igår var det lite "sista natten med gänget" när vi som var kvar i projektet käkade på Aifur. Aifur är en Vikingarestaurang i Gamla Stan och ägs av E-type. Häftigt ställe där servitörer och servitriserna är klädda i tidsenliga kläder och allt går i den stilen. Maten var ok, men lite bättre hade jag föväntat mig, jag åt en älgentrecote som inte såg ut som en entrecote och dessutom var rätt seg, kanske älgen gått in i köket och självdött eller nåt...., på vikingatiden hade man ju inte så vassa knivar heller så det var att slita sönder köttstycket :) men kantarellsåsen och rotfrukterna till var goda. Alkoholfri mjöd för mig till det.

En trevlig kväll var det i alla fall, har lärt känna så många trevliga människor i projektet så det kommer att kännas lite konstigt att vi bara är två kvar har ju jobbat där sen i mars. Men vem vet, kanske jobbar med några av dem igen, världen är ju inte så stor i den här branschen.

Idag har varit en superstressig dag, massor med möten och jag har blivit överöst med info från projektet eftersom det är sista dagen. Känns som jag bara tagit emot informationen och sen får bitarna falla på plats allt eftersom jag börjar jobba med det. Jag vet ju inte om jag kan förrns jag testat.

Helt slut när jag åkte hem så det fick bli thai-mat till middag, Bernt var inne i stan med sina kollegor så jag orkade inte fixa nån mat.

Har lokaliserat min kamera, den hade gått iväg för reparation och de ringde idag och vi diskuterade felet. Får se om den går att laga.... Känns ju i alla fall bra att jag inte behöver krångla med att få tillbaka den från butiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar