onsdag 27 februari 2013

Färger


När jag kom ut från jobbet i eftermiddags var det så fint fantastiska färger på himlen.När jag åkt en bit så brann himlen, fast där kunde jag ju inte stanna och fota..... typ E4:an.

Känns inte som det händer så mycket nu, äta, jobba, sova, dö typ. Fast jobbet är roligt nu, det är det ju för det mesta men ännu mera när det är ren utveckling, håller på med lite buggfixning och letar fel, eller rättare sagt varför det blir fel så jag kan rätta det i jobben. Känner mig så nöjd när jag lyckas lösa problem, håller på att jobba upp min programmerarsjälvkänsla, känner mig fortfarande lite ringrostig. Men har som tur är en duktig kollega jag kan fråga om hjälp om jag behöver.

Borde sova nu men så började jag räkna lite på hur jag ska sticka en kofta till mig, man stickar den uppifrån och ner så man börjar med att räkna ut hur stor den ska vara i halsen och efter det antal maskor. Köpte garn till en tröja förra året som jag stickat en del på men som jag kände inte blev bra så den får bli ett experiment för det här. Som vanligt  när jag börjar på något nytt så är det svårt att slita mig..... ahhhh ett varv till då, sen sova :)

Natti natti världen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar