söndag 17 februari 2013

Helgen

Helgen började tidigt med en ledig fredag. SF och jag träffades på Stockholmsmässan vid tio för att gå på Syfestivalen. Vi tillbringade ett antal timmar där med att kolla på allt med avbrott för lunch och fika. En jättetrevlig dag.

Pratade med Kristina på Kreativt Broderi som håller på med sidenbandsbroderi och hon kom ihåg mig från i höstas få jag vann en biljett och gick workshop hos henne.

Handlade inte så mycket, några nystan Opalgarn till sockar såklart och lite raggsocksgarn. I montern på bilden köpte jag tyg till två toppar. Ska sy till mig själv, det har jag inte gjort på många år. Ska bli kul att se om det blir som jag tänkt mig.

Hälsade på Tant Kofta också, är med i en FB-grupp och ska sticka hennes upp-ifrån-och-ner kofta som jag beställde mönster till förut. Ska bara avsluta en annan stickning först.... Kreativiteten flödar nu...

Lördag var det dags för inspirationsföreläsning med Andreas Eenfeldt och Jonas Bergqvist. Andreas pratade om Lchf och Jonas om lchf och träning. Bra och intressant och nu känner jag mig lite motiverad igen både med kost och träning. Har varit lite mycket utsvävningar kostmässigt och lite (läs minimalt) träning på sistone.

Sen hem och till nästa event, inflyttningsfest här i huset för två av Bernts kollegor som flyttat.

En trevlig kväll, och klockan hann bli mycket (eller tidigt ;) innan Bernt och jag sett till att alla kommit i säng.... eller hur det nu var :)

Nu väntar en ny vecka som jag tror blir rätt intensiv. Nu drar nya projektet igång och en kollega från UK kommer hit, sen blir det tjejträff, middag, napratpatbesök.... min vänstra axel har dummat sig sen i fredags, den är bättre nu men ska ändå kolla upp den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar