måndag 25 februari 2013

Helgen


Helgen bara swischade förbi känns det som, varför är veckorna så långa och helgerna så korta?


I lördags tog vi en tur till IKEA för att köpa en ny kudde till mig, blev ju lite mer än så som synes. Lite värmeljus, servetter, nya täcken.....


Tyg till gardiner i köket, jättefint med mycket färger så man blir glad när man kommer in i köket. Hallå våren,  vi är redo, Bernt putsade fönstren medans jag sydde.... Fint blev det, jag är nöjd.

Nu står symaskinen på plats så nu ska jag börja sy av tygerna jag köpte på Syfestivalen. ska bli spännande, men det är så mycket jag vill göra så tiden räcker inte till, dessutom inkräktar ju jobbet på fritiden även om jag har ett fantastiskt bra och roligt jobb.

Förra veckan hann jag med att jobba en massa, typ 40 timmar, hälsa på hos "min" naprapat två gånger för min axel som är mycket bättre (problemet satt i ländryggen) ha en sidenbroderikväll med kollegorna, ut och äta med kollegor från projektet, sticka färdigt min Leftie....

Pratade med sonen i veckan, de har varit borta 1,5 månad nu och för den som vill veta vad våra globetrotters gör så kolla in deras blogg. Mycket fina bilder dessutom. De har avverkat Thailand och Borneo och är på Filipinerna nu.

My Precious är lokaliserad till Sony Frankrike nånstans och försäkringsbolaget har godkänt kostnadsförslaget så den kommer nog snart hem till mig igen :)

Nej nu ska jag ge mig ut i kylan och åka till jobbet -9 här.

Önskar alla en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar