fredag 22 november 2013

Frisörbesök....


Idag var det dags för frisörbesök hos bästa Nati, min coola frissa. Förra gången jag var där frågade hon om hon fick göra lila slingor på mig, och det fick hon ju såklart.... Hon gjorde 3 då för att jag skulle få testa. Jag gillar det skarpt så idag ville hon göra några till. Till vänster ser man två av mina fjädrar också.

Jag är helnöjd, nu syns de ju inte så här väl om jag inte lägger benan på "fel" sida eftersom de är i underhåret. Mitt hår ser väldigt blankt och välskött ut, och det är nog bra också.

Jaja jag vet att det finns de som inte tycker det här är snyggt eller är larvigt men jag gillar det skarpt. Dessutom växer håret ut och går att ändra om jag ångrar mig. Hår och naglar + lite annat men tatuera mig kommer jag nog aldrig att göra. Även om tiden att ångra sig blir kortare ju äldre jag blir.Nati och jag :)

I övrigt har det varit en ganska ok dag. Fått positiv feedback på jobbet från min pm och så blir det nog jobb två veckor till i projektet så det känns bra. Är lite stressande att inte veta vad som händer när det är slut.

IL och jag har lagat supergod fisksoppa ikväll och druckit chablis, sen blev det lite choklad och ostar fram på kvällen. Bernt och LÅ är på personaldagar med jobbet så vi passade på :)

Nu ska jag bråka lite med trilskande datorer innan det är sovdags.

Ciao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar