tisdag 19 november 2013

Lite sådär peppad alltså typ.... ehhh


Mycket kursande + annat inspirerande fyller tillvaron.

Igår var jag och Miss Black och lyssnade på två inspirerande och duktiga föreläsare. Började med att äta libanesisk middag och lite stickande. Stickade fö under större delen av föreläsningarna. Lyssnar mycket bättre när jag stickar :)

Eric Thyrell som pratade om Nyckeln till givande möten och Torkild Sköld om Personligt ledarskap. Det är bra med lite påminnelser, mental träning kan man aldrig får för mycket av. Båda var intressanta, mest Torkilds då som handlar om Personligt ledarskap, Erics också men det var lite för mycket inriktat på säljare för att passa mig.

Har lyssnat på ett antal podcasts i veckan också som handlar om att sätta mål. Hur andra gör för att sätta mål och hur de hanterar när det inte blir som de tänkt sig. Mycket intressant.

Så det är mycket att träna insidan nu, ska ta tag i utsidan också dvs fysisk träning. Tänk att den där tröskeln innanför dörren är så svår att komma över.... Men får väl boka in det i kalendern som alla andra möten, tid för både mental och fysisk styrketräning...

Woho.... I'm invincible!!

Förra veckan bestod också till största delen av kursande. 4 dagar Advanced Datastage, dvs det utvecklingsverktyg jag jobbar med. Jättebra kurs, många saker som föll på plats där. Dessutom kul att träffa personer från andra företag som jobbar med datastage.
Läraren var från Portugal och väldigt kunnig. Tipsade om några ställen att besöka när vi ska åka dit till våren.

Sist men inte minst så går jag en kurs i tvåändsstickning som jag skrivit om förut. Tredje gången i söndags och det är riktigt roligt. Inte så svårt som jag trodde det skulle vara faktiskt. Får väl lägga upp bilder på mina alster så småningom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar