söndag 25 januari 2009

Bildtest


Köpte ett litet stativ (17cm) till kameran igår och testade att ta en bild med blixt, den övre av de två, den undre är tagen utan blixt med kameran på stativ. Personligen tycker jag bäst om den nedre men det beror ju helt på vilken effekt man vill ha. Om man nu bortser från att bilderna är lite snea förstås....
Men det blir bra när man vill ta bilder i dåligt ljus och lång bländartid......

Idag har vi städat akvariet och lagt ut det till försäljning på Blocket, har fått två mail hittills, varav en rejäl prutning..... får väl se om det är nåt intresse eller om vi får ta det. Vi ska ju bli av med det, inga mer fiskar nu i alla fall..... har lagt ut ett par annonser till också när jag ändå håller på. Lite jobbigt men bra om det går att sälja saker man inte behöver.

Var en sväng till IKEA igår men det blev inte mycket handlat, provlåg sängar så nu står det på önskelistan, men det får vänta lite.

Vädret har varit jättetrist i helgen, blandat snö och regn, blåsigt och trist, har inte varit ute så mycket pga det. Får se om det blir bättre imorgon när det är arbetsvecka igen, brukar ju kunna vara så. Men det är ju lättare att gå till jobbet också när det är fint väder, och lite sol kunde behövas, är så trött.

1 kommentar:

  1. Tycker också mer om den nedre bilden, ibland blir blixtbilder så "hårda", det är bra att kunna variera sig. Det är det jag ska försöka lära mig nu framöver. Ska kolla om pappas gamla stativ, som varit undanställt i många år, funkar på min kamera.
    Må så gott!

    SvaraRadera