lördag 31 januari 2009

Veckan som gått....

Akvariet blev sålt igår, till begärt pris dessutom. I övrigt väldigt lite intresse för det vi har att erbjuda. Men det kommer väl, eller kanske inte....

Det blev ju väldigt tomt i hallen där akvariet stått så då ska vi flytta ner frysskåpet som står i arbetsrummet och bredvid det en vinkyl! En sådan inhandlades idag, sånt man verkligen inte kan leva utan..... eller???!!! Så nu blir det alltid vältempererat vin hemma hos oss. Snacka om i-landsproblem...

Två träningspass har det blivit den här veckan, mest styrka, får köra mer kondition nästa vecka. Har som mål att köra minst 2 gånger i veckan under tolv veckor (två avklarade) så att jag får en träningsväska av SATS. Känner mig lagom motiverad men det är "må bra" känslan som kommer när jag tränat som driver mig.

Idag så jag solen, känns som flera veckor sen sist, det har varit så grått och trist hela året hittills känns det som. Nu är det klart och rätt kallt istället -7.

För övrigt har det varit en rätt bra vecka, mest jobb, infomöte på jobbet i tisdags, det går bra trots dåliga tider, träffade kollegor som jag sällan träffar så det är kul. Annars har det varit mest jobb, men jag trivs bra i mitt nuvarande uppdrag så det är helt ok. Lyssnar på Spotify och det är jättebra när man sitter i kontorslandskap, man stänger ut allt prat runtomkring och kan fokusera på det man ska göra.

Nu har vi ätit en god middag, hasselbackspotatis och fläskfilé med bea och champinjonstuvning.
Nu ska jag kolla om det är nåt att se på tv.

En skön helg önskas alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar