torsdag 22 januari 2009

Just do it!!

Har tränat idag, andra gången den här veckan och det känns. Skulle egentligen tränat imorse men orkade inte upp i tid. Kände mig inte ett dugg motiverad, hela kroppen ropade "vill inte, vill inte..." men det är bara att köra på JUST DO IT!!! Det funkar och nu känns det jättebra. Hade glömt headsetet till telefonen hemma så jag tänkte nästan hoppa över träningen när jag inte kunde lyssna på en bok, det är lätt att hitta undanflykter :)

Har varit på jobbet i Kista idag på förmiddagen, kul att variera sig och man träffar alltid nån man känner, åt lunch med en kollega som varit barnledig. Jättekul att träffas. Passade på eftersom jag ändå skulle vara i Kista på möte hos kunden på eftermiddagen.

Får se om jag tar mig ur min svacka, har känts motigt efter nyår, mycket pga förkylning men nu hoppas jag få fart på endorfinerna så jag hittar tillbaka till min "rot-glädje". Den finns där nånstans det är jag säker på :)

1 kommentar:

  1. bra jobbat! Självklart så fixar du igång dig igen, tänk på belöningen!! Du har väl ett mål, om inte annat för din egen skull :) det är ju ett ypperligt mål att känna sig pigg och stark, fin är du ändå :) kram kram och ha en fin helg!

    SvaraRadera