söndag 11 januari 2009

So booored.....

Känner mig så less och oföretagsam, less på att vara förkyld och speciellt på att hosta. Jag vill vara friskt och ta mig ur koman och börja träna igen.

Har jobbat tre dar, men eftersom projektledaren var sjuk så blev det inget möte i torsdags och då hade jag ingen anledning till att åka till jobbet heller...... det funkar ju lika bra att jobba hemifrån då.

Fast det kanske är som Alfons farmor brukar säga, det är bra att ha tråkigt. då blir det roligare sedan :)

Ikväll kommer sonen + flickvän hem, vi ska hämta dem vid flyget i Västerås och skjutsa hem dem. Ska bli kul att se dem igen efter nästan en månad. De verkar ha haft det jättebra både i US och på sin kryssning.....

Imorgon är en ny dag och ny vecka, dags att åka in till nåt av kontoren och vara lite social. Har en massa jobbiga mail att ta itu med, hur länge ska man finnas tillgänglig efter att man har slutat ett uppdrag egentligen, tycker inte det är ok när det gått över en månad.... jag har fullt upp med mitt nya uppdrag utan att behöva lägga tid på det gamla också.... duh....

Jaja, nästa vecka kommer att bli bra :) om hostan ger med sig ska jag träna minst två gånger.

1 kommentar:

  1. Stackars dig..trist med förkylningar som inte släpper..min har släppt sen jag började med spikmattan..tycker jag är piggare, men kanske bara är inbillning...efter en lång ledighet utan att göra speciellt mkt kanske man är pigg ;) ändå...vad vet jag..Hoppas du får en bra morgondag iaf! varm kram och kan rekomendera "Yes man"...en stunds flin får man iaf..ifall du behöver piggas upp :)

    SvaraRadera