lördag 3 januari 2009

God fortsättning

Fortfarande kvar i Östersunder....
Nyårsafton firades in med mousserande vin tillsammans med svärmor och B som mest sov det sista dygnet av det gamla året. Åkte på en dunderförkylning och däckade när vi kom hit.

Nyårsdagen åkte jag till mamma och var hos henne, fixade lite i hennes klädkammare mha en storebror. Kallt som attan var det också, -19 när jag åkte därifrån sent på kvällen efter att ha hälsat på samme bror och hans familj, som nyligen utökats med en liten dotterdotter.
Innan jag åkte därifrån så irrade jag omkring på kyrkogården också för att sätta ljus på pappas och mormors gravar, vet ju naturligtvis var de är men lite svårt att hitta i mörkret och speciellt som det är mycket snö. Men det blev rätt till slut :)

Fredagen ägnades till stor del att fixa svärmors dator, hon har övertagit Bs gamla eftersom han köpt en ny, att umgås med två av Bs brorsdöttrar + pojkvän.

Kvällen var det middag med gamla kompisar, manfall, eller heter det kvinnofall, pga förkylningar. B stannade hemma och jag kanske också borde ha gjort det för när jag kom hem så kröp jag ner i sängen under tjockt täcke + filt och frös som en hund. Så det är väl min tur nu.

Känner mig sådär idag, har ont i kroppen, som jag oftast får när jag är förkyld. Idag bär det hemåt, ska bli skönt att komma hem till sin egen säng. Tur att B har piggnat till så att han orkar köra, för det gör inte jag.

Bilden tog jag i ett skyltfönster i Barcelona, jag tycker den är så häftig.

3 kommentarer:

 1. Usch stackare! Inte kul...var det inte lika förra nyår?? Förkylningen slog till...eller minns jag fel..tråkigt för er iaf..Hoppas du får krafter tillbaks igen! kram kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas förkylningen går snabbt över! Du såg verkligen ynklig ut i förrgår. Men det var i alla fall en trevlig kväll hos Kicki, kul att ses. Krya på dig! Kram!

  SvaraRadera
 3. Di, du har så rätt så, däckade när vi kom till Östersund förra nyår. Skulle ju hjälpa min mamma med flytt då, men brorsorna fick fixa det utan mig. Den här gången var det B som däckade när vi kom till Ösd, jag kom lite efter :)

  Sus, tack, hoppas jag också. Det var jättetrevligt hos Kicki.
  Nu ska jag ladda in nåt lättlyssnt i mobilen och tillbaka till sängen.

  SvaraRadera