lördag 11 juli 2009

Idag....

åker vi norrut till Östersund. Lämnar våra fantastiska rosor som välkomnade oss när vi kom hem i söndags. Chinatown heter den och verkar blomma mer för varje år.

Nu har vi kommit till Sundsvall, ska ta svängen förbi mitt föräldrahem och lämna av lite kartonger som vi tagit med upp. Meningen är att jag, mamma och ett par av mina bröder ska ägna ett par dar åt att packa ner böcker och kläder. Känner mig inte alls motiverad för det..... men vi blir väl häruppe en vecka och umgås med släkt och vänner. Verkar bli skapligt väder imorgon.

B ska till kyrkan imorgon, på konfirmationsåterträff, jag följer inte med utan åker till mamma istället. Antar att jag får en inbjudan nästa år.... men det blir nog inget av med det som det känns nu, är inte så mycket för reunions.

Var in i Uppsala också en sväng och sa hej till sonen och fick en kram, väckte upp honom, han hade jobbat inatt. Lämnade B:s gamla telefon där som sonens flickvän ska ta över.

Såg ett rådjur med två kid utanför Uppsala, jättesöta. Tyvärr kan man ju inte stanna på motorvägen och ta kort.

Mycket trafik är det, vi lyssnar på Astrid som just nu gnäller om att vi avvikit från den planerade rutten., Astrid bor i vår nya GPS och verkar inte uppskatta att vi inte kör som hon har bestämt..... men hon får väl vänja sig. Hon är i alla fall duktig och talar om var fartkamerorna finns.

1 kommentar:

  1. Vilka bilder du hade tagit i Grekland, otroligt fina! Du är duktig, och hoppas du får en skön vistelse hos mamma!
    Kram till er alla och hälsa AM från mig!

    SvaraRadera