söndag 19 juli 2009

På väg hemåt...

Hälsade på familjen Svan på vägen hem, de bor utanför min mosters stuga utanför Sundsvall. De kom fram och hälsade och åt glatt av brödet vi (moster) bjöd dem på.

Vi har hunnit med en hel del den här veckan uppe i Jämtland, träffat alla våra bröder, både Bs och mina, 6 st totalt. B har varit på konfirmandjubileum, 40 år... Födelsedagsfirande av Bs brorson. Varit turister och kollat in ombyggnaden av Stortorget i Östersund, som det är delade meningar om, dyrt, för mycket sten osv osv. Men det kan nog bli bra när det är klart. Besök på Glashyttan, fika på Wedemarks, gått motionsspåret runt Frösöberget och tittat på alla fina vyer över stan.

Jag har tillbringat två dar i mitt föräldrahem tillsammans med min mamma och mina brödet och packat ihop böcker och kläder och sånt som min lillebror inte vill ha kvar när han ska bo där.

Igår åkte vi ner till Bs bror som bor utanför Sundsvall och sov över där. En sväng ut till havet blev det också, en jättefin sandstrand där vi badade och solade en stund, men det var kallt i vattnet så det blev ett kort dopp... inte riktigt som att bada i Medelhavet.... men jättebra ändå. Sen en trevlig kväll med god mat och vin :) Livet är rätt skönt.

Nu är det två veckor kvar av semestern, blir nog hemomkring, lite dagsutflykter och fixande hemma.

Ikväll när vi kommer hem ska vi lyxa oss med rökt sik och rökta räkor som vi köpte i Skatan. Imorgon blir det abborr-filé till middag som de också hade till försäljning.

289 km kvar och 3 timmar kvar säger Astrid, får se om det håller, det är rätt mycket trafik och så blir det väl ett stopp i Tönnebro antar jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar