onsdag 29 juli 2009

En massa bilder....

För alla som undrat JA vi vann tävlingen.... klart man kan sin Melodifestivalhistoria och t.ex vet att det var Mona Wessman som sjöng "Gå och göm dig Åke Tråk" + lite annat onödigt vetande....
men huvudsaken var ju att vi vann.

Blev en sen kväll, frös som attan på slutet, men vi höll ut till halv två, och ändå var vi inte sist i säng. Hade hyrt rum på skolan så det var nära till sängen. Dagen efter så åt vi frukost och tog en långpromenad ute på udden bland alla mördarfår (det är dom med svart huvud) och kossorna, West Highlande Cattle, kalvarna är jättesöta med lång lugg.

Igår fyllde B år, vi hade tänkt åka in till stan och äta middag, men det regnade så mycket så vi skippade det och åkte till Arninge och hämtade min kamera som var fixad, så nu kan jag fota igen. Passade på att gå in på Cykelringen och kolla på cyklar och då hade de halva priset på cyklar mellan 21-24 så vi åkte tillbaka sen på kvällen och Bernt köpte en ny cykel. Så nu blir det säkert lite cykelutflykter närmaste dagarna om det inte regnar.

Grodinvasion, det är hundratals små grodor överallt, i gräsmattan på vägarna i skogen. Försökte fota en men den ville inte riktigt vara med på bild... de är söta när de är små.

Har försökt fota humlor också, bilden ovan blev riktigt bra, fast min bror tyckte jag var konstig när han ringde och jag talade om vad jag höll på med..... fattar ingenting...

En tagetes med fantastiska färger efter regnet.

Fint tycker jag....

Det omdiskuterade Stortorget i Östersund

Glashyttan i Östersund

Jättefina glas gör de där

Min lillebror i full fart, han har gjort en bana på gården där man kan köra fyrhjuling eller cross. Jag passade också på att köra lite när jag var där...

Brorsonen på sin cross

Vy från Frösön, sååå fint...

Östersund sett från Slalombacken på Frösön. Vi hälsade på en kompis i hennes stuga och gick motionsspåret där man har flera fina utsiktspunkter.

Östersund med Frösön i förgrunden.

Östersund mot Brunfloviken.

Försökte fota mig själv med Östersund som bakgrund... blev väl inte helt lyckat...

Jungfru Marie Nycklar, en orkidé som växer ute på Frösön. Det blev sista bilden innan min kamera gick sönder, men nu är det fit for fight igen.

1 kommentar:

  1. grattis till B och fantastiskt fina bilder :) kramis!

    SvaraRadera