onsdag 22 juli 2009

Sylta och safta

3 burkar jordgubbssylt + några lådor till frysen blev det idag. Stannade för att köpa jordgubbar på vägen hem när vi hade varit och handlat igår, 4 liter för 100:-, men det blev 9 liter för 200:- istället. Känner mig lite duktig idag. Innan vi åkte till Östersund så gjorde vi rabarbersaft också, vinkylen funkar till det också :)

Vi hade tänkt åka och bada idag men det blåste för mycket för det, var i alla fall och kollade in några badplatser häromkring så vi vet vart vi ska åka när det blir fint väder. Vindsurfarna gillade dagens väder såg vi nere vid Breviksbadet.

Min kamera har gått sönder :( har lämnat in den på service, förhoppningsvis går det på garantin, den fyller 1 år i slutet av augusti....

En orm (snok?) såg B nere vid vår rabarber... det gillar jag inte. Tänk om den äter upp alla små söta grodor som hoppar runt på framsidan, jättesmå, 1-2 cm och många... har bara klappat dem lite, inte pussat på dom ;)

Vi håller på att skanna bilder nu, massor, har skannat närmare 500 bilder hittills och ändå är det många kvar. Har ett bra team-work, B laddar skannern och jag trycker på knappen för att skanna. Fast sen ska de ju delas upp också eftersom vi lägger skannar flera bilder åt gången.

Men nu är det sovdags.... natti.

3 kommentarer:

  1. Grodorna måste vara jättesöta! Prova att pussa, du kan ju alltid ge bort ev prins som dyker upp! Eller sälja på Tradera?!

    SvaraRadera
  2. Nä, inget grodpussande.... då får jag ju inte pussa på B sedan.

    Men vill du chansa kan jag ju alltid sms-a några grodor till dig ;)

    SvaraRadera