onsdag 16 juni 2010

En massa regn....

Ser ut som om jag lyckas befinna mig på fel plats närmaste veckan, förutom slutet av nästa vecka då. Har varit en massa regn sista veckorna här i Köpenhamn. Fast idag lyser solen och det är riktigt varmt.

Helgen hemma ser ju inte allt för lovande ut... jaja finns ju alltid annat man kan göra.

Men sen ser det lovande ut, kan ju inte bli annat än varmt. 23 är ju kanske inte jättevarmt men det räcker nog. Risken finns nog att det blir varmare.

Ska bli sååå skönt med semester. Har varit så trött den här veckan, sov ett par timmar igårkväll och ändå var det näst intill omöjligt att ta sig upp i morse. Kände mig rätt låg igår men eftersom solen sken imorse så blev det lite fotande på väg till jobbet och genast kändes allt mycket lättare.

Perfekt när man kan utnyttja tekniken på ett bra sätt. Jag har ju en NAS hemma (nätverksserver) där jag kan spara saker, och nu när jag byter från min Vaio till Mac så är det ju inte bara att kopiera rätt över så då har jag laddat upp dokument osv på NASen sen kan jag hämta det jag behöver därifrån via FTP. Himla smidigt tycker jag. Ska fixa så att vi kan ladda upp alla foton dit så man kan nå dem vart än man är så blir det perfekt.

1 kommentar:

  1. ja man önskar man var på väg till Samos :) häftiga tekniklösningar du har :) köpte ingen iphone igår, får kanske ångra det men ja...det är sånt man får ta, tänkte jag skulle rådgjort med dig om det men tänka går ju...T ska ju också byta telefon så kanske du kan råda då :)

    sköt om dig! kram Di

    SvaraRadera