tisdag 1 juni 2010

Oplanerade nöjen

En skitdag som slutade bra, eller hur man nu ska säga. Kände mig rätt låg ett tag idag och kunde mycket väl ha gett upp och åkt hem. Som tur är så är det ju övergående. Min "rotglädke" påverkas inte nämnvärt.

Regnigt och grått har det varit också så det kändes inte så lockande att gå upp till Botaniska. Blev kvar på jobbet lite längre för att slippa regnet.

När jag var på väg så kommer en tjej som jobbar på projektkontoret ner och frågar om jag vill gå på bio, förhandsvsisningen av Sex and the city 2, Ja tack sa jag. Den börjar om en timme sa hon. Sagt och gjort så jag gick till Kongens Nytorv och tog en buss därifrån.

Utanför biosalongen var det uppdukat med en massa fina cup-cakes och vattenflaskor. Filmen var helt ok, hade inga förväntningar mer än att få bli lite road och skratta och det fick jag ju så det var vad jag behövde idag. Man får vad man behöver när man behöver det.

Tänkte ta lite kvällsbilder på Nyhavn när jag kom tillbaka men det regnade så jag ville inte riskera kameran, gick in på en japansk restaurang och köpte typ Yakiniku, men det är lite konstigt när dom ringlar hamburgerdressing över alltihopa. Snacka om att förstöra maten, är det nån dansk anpassning månntro?

9507 steg blev det idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar