onsdag 9 juni 2010

Sommarprojekt....

Nu börjar mitt sommarprojekt, det ska bli jättekul. Passar bra att utnyttja tiden på hotellrummet till det. Den här veckan har varit en tecknar- och målarvecka, passar ju bra ett regnigt Köpenhamn. De föregående mycket foto kombinerat med promenerande.

I våras hittade jag en kurs i iPhone-programmering på distans, anmälde mig fast tiden gått ut och kom in, kanske tack vare högskoleprovet jag gjorde.

I måndags så började kursen så jag har anmält mig som utvecklare för iPhone hos Apple, så jag får tillgång till programvaror osv.

Men.... nåt fattas ju.... man får ju såklart bara utveckla för Apple på Mac-OS, och Mac-OS kör man ju på en Mac, om nån undrar så är Mac-OS Apples motsvarighet till Windows.

I måndagskväll beställde jag en Mac Book Pro från Apple, tisdag morgon var den klar för leverans, och den ska komma imorgon. Snabbt jobbat.

I Köpenhamn är det som sagt regnigt. Förvånade mig själv med att ta med ett paraply när jag åkte i söndags och det har jag använt både idag och i måndags. Inte så mycket fotat den här veckan, jo såklart lite har det ju blivit, men har varit lite lat. Tog massor med bilder i helgen också när B och jag var ute och gick vid kanalen och sen på Skogskyrkogården. Ska ta mig i kragen och lägga upp lite bilder. Ibland känns det som tiden inte räcker till eller också är det dålig planering, lättja, eller möjligtvis för många saker på gång samtidigt.

1 kommentar:

  1. ja då är du snart frälst du med. Svårt att gå tillbaka till windows och pc efter. Kul att läsa din blogg, du uppdaterar ju och då finns det anledning att kolla in den. Ha det så bra i Köpenhamn och annars också /Monica

    SvaraRadera