onsdag 23 november 2011

Another day in my life.....

Börjar bli rätt bekväm av att softa här hemma. Nåja jag ägnar faktiskt tid åt jobbet också för att hålla mig ajour med vad som händer och leta efter nya möjligheter :)

Tränade idag igen, kändes lika motvilligt som i måndags men det är bra med sällskap i det fallet för att komma iväg. Rätt kul när vi tränar tillsammans systeryster och jag, vi kör ju våra individuella träningspass och är klara samtidigt utan nån som helst planering eller att vi bestämt. Jag körde ett slowburnpass och en halvtimme på gångbandet till desperate housewives.

Har fått ännu ett mål med min träning. dels att orka med att gå i bergen till våren i Italien. Men nu känns det inte omöjligt att det kan bli en resa till en plats jag drömt om. Jag vill åka till Peru och gå inkaleden. Sonen har gått den och åker gärna dit igen. Vore jättekul om vi kunde åka dit alla fyra. Men jag antar att det behövs i alla fall lite kondition för det och det kan ge mig motivation att träna. Annars tränar jag för att jag tycker det är roligt med styrketräning och att det får mig att må bra. Träningsvärken blev inte så hemsk som jag trodde efter i måndags.
"Träningsvärk är bara lättja som ska ur kroppen"
som en fd kollega som cyklar drygt 6 mil varje dag och kanske tar ett träningspass på kvällen också brukar säga...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar