onsdag 30 november 2011

Tiden går...

Flera dagar utan bloggande..... så det kan bli.

Det har varit för rörigt på mitt skrivbord för att jag skulle kunna göra nåt tror jag. Har ägnat en del tid åt att sortera och slänga papper och saker för att få lite mera ordning i min hörna. Vem är det som bär hit alla saker egentligen? Vet vilket svar jag kommer att få från älsklingen som har skrivbordet mitt emot så den frågan borde jag inte ställa :) Man ska inte ställa de frågor man inte vill höra svaret på.

Har varit oändligt trött på mornarna sista veckan, dels är jag uppe för länge på kvällarna och så är det mörkt, och så lite uttråkad till det, så nu har jag börjat använda min Wake-Up-Light-lampa och det funkar faktiskt. 

Har fått ett uppdrag för resten av året också, lite roligt faktiskt och inom ett område jag har mycket erfarenhet. Tror det blir bra, fast det är alltid lite nervöst med nytt, men det är ju det jag behöver, lite utmaningar och lära mig nya saker. Ska jobba på kontoret i skogen nu så då får jag köra Minin :) Den är så rolig att köra, lite kär i den tror jag. Nytvättad är den också, tvättade den när jag åkte hem. Bra med en bil som inte är så hög då så jag når upp och tvätta taket :)

Kanske dags att sova nu, har ju en ambition att ta mig iväg till jobbet i någorlunda tid. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar