måndag 21 november 2011

Träning och guld

Idag har både kroppen och själen fått sitt. Hade bestämt med systeryster att träna idag så det var bara att köra, vi var rätt oinspirerade båda två men var det bestämt så var det. Så när jag nu ändå tog mig iväg så bestämde jag mig för att vara lite tuff med kroppen, körde 15 minuter på gångbandet och blev svettig bara av det, sen ett styrkepass där jag ökade vikter på nästan allt. Det kommer att straffa sig, känner att en träningsvärk from hell är på gång. Fast det är en skön känsla samtidigt då vet man ju att det tar :)

Sen ägnade jag lite tid åt ett tråkigt måste-göra som ska vara klart imorgon, dvs den årliga måluppfyllnadsproceduren för jobbet när jag ska tala om hur duktig jag varit typ. Det gäller att ha en bra dag när den ska fyllas i så att jag har åtminstone lite tilltro till mig själv...

På kvällen var det dags för en guidad visning av INKAs Guldskatter som visas i Bergrummet under Östasiatiska museet på Skeppsholmen. Intressant att få en guidad visning med vad som hände när INKA-riket störtades 1532 och många vackra saker. Skulle gärna vilja åka till Machu Pichu och gå Inkaleden. Sonen har gjort det och tyckte det var jättehäftigt.

Totalt fotoförbud på utställningen så det blev inga bilder :)

Fotade lite när vi gick därifrån istället, använde 50mm/f1.4 som jag nog gillar mer och mer. Ställde upp ISO till 800 och det räckte bra som synes.

Af Chapman som ligger vid Skeppsholmen

En av broarna över Stockholms ström.

6 kommentarer:

 1. Du ÄR ju duktig Elisabeth, bara att fylla i med en massa höga poäng.
  Vackra bilder! Verkar roligt att jobba manuellt, snart blir det min tur.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Det är så kul att följa din blogg, du skriver så kul och har så fina bilder. Och verkar göra så mycket, hur hinner du?
  kram Monica

  SvaraRadera
 3. Tack Sus att du har sån tro på mig :)
  Ja hoppas du får mer tid att fota snart. Kram

  Tack Monica, va kul att du tycker det :)
  Jag följer din blogg också och det är kul att läsa om dina hundbestyr. Hoppas du blir bra från lunginflammationer nu.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Men vilka underbara bilder! Vilket ljus!!! Du är så duktig :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack Cec! Hur går det med ditt fotande? kram

  SvaraRadera
 6. Jag har verkligen knappt fotat något på slutet :( Trist, men jag har inte haft tiden att fixa med efterjobbet och så. Jag har ju hunnit glömma massor...
  Men, till våren kommer nog lusten och tiden skulle jag tro :)
  Kram

  SvaraRadera