torsdag 10 november 2011

Ut i dimman

Det var väldigt tjock dimma imorse när jag vaknade imorse så efter frukost tog jag min Precious och gick ut till udden. Dimman hade börjat lätta då men man hörde fortfarande båtarna tuta i dimman.

Så här ser det ut ute på udden, mitt eget "paradis" som är naturskyddsområde numera. 
Kossorna och fåren har flyttat hem till bondgården nu så det var väldigt lugnt där.

Utsikt över Palme stenar mot andra sidan viken.

Uppe på klipporna på Gästholmen

Längst ute på udden.

Träffade på en svanfamilj som inte tog minsta notis om mig fast jag var bara några meter ifrån dom när jag var som närmast.

Pappa svan burrar upp sig lite. Så vacker.

Sällan som vattnet är så spegelblankt, många master är det på Svinninge marina.


På andra sidan vid Tunafjärden. 

Fina höstfärger på nyponbladen.

Det här har varit en fantastisk vecka med många möten med härliga människor i olika sammanhang. Känner mig lycklig och tacksam för att ha så många fina människor omkring mig. Finaste Verisen skrev så fint om mig på sin blogg, tack för det.

Har tränat två gånger den här veckan, 45 min gångband i måndags och ett styrkepass i onsdags. Idag blev det två timmar promenad ute på udden, men det blir ju inte så effektivt eftersom jag stannar och fotar mest hela tiden. Men det ger så mycket mer att gå där. 

Ciao Ciao

2 kommentarer:

  1. Den udden är ju underbar! Och en lisa för själen att kunna vandra runt och njuta av utsikten mot havet, känna havslukten och vinden :). Härligt att du har så många fina människor kring dig, det är du värd, och är glad att du har det bra och njuter av nuet! Vackra bilder som vanligt ;)
    Kramar och ha en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Tack Di, hoppas allt är bra med dig. Kram kram och ha en fin helg du också :)

    SvaraRadera