lördag 23 juni 2012

Midsommarafton

Midsommarafton, kändes så skönt att vara på hemmaplan. Jag gjorde lite reseplanering med att skriva ut resehandlingar för flyg och hotell. Sen började jag med något jag tänkt göra länge, att skriva lite om våra resor. Samla information och intryck i en bok, klistra in små minnen osv. Har en hel låda där allt vara ligger samlat.

Vi var bjudna hem till en kollega till Bernt och hennes man och vår uppgift var att fixa sill till förrätt. Bernt gjorde inlagd sill och lingonsill som blev jättegoda. Det är verkligen stor skillnad om man gör inläggningen själv. Sen hade vi med oss matjessill som vi serverade med gräddfil, ägg och gräslök.

Vi körde femkamp som J satt ihop. Gick inte så bra för mig, delad sistaplats. Bernt vann!!! Provade skjuta luftgevär också, typ 100 år sen sist, och det borde ju vara min gren eftersom jag är skytt ;) och det gick riktigt bra faktiskt. Trots brytningsfel osv.... nåt måste jag ju skylla på fast jag satte ju 2/3.

Suveränt god efterrätt som de andra gästerna bjöd på. Chokladfontän!!! Doppade marshmallows, jordgubbar och frukt. Mmmmm

Justja, huvudrätten var grillat. Gott.

När vi gick hem vid tre var solen på väg upp så vi stod nere på bryggan och njöt av den en stund. En trevlig kväll, kul att träffas, var så länge sen sist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar