söndag 3 juni 2012

Regn regn

Kallt, regnigt, blåsigt och allmänt tråkigt väder i helgen så vi har kurat inomhus med gott samvete. Fixat, donat och tagit det lugnt. Jag har haft en dust med tvättkorgen men nådde inte riktigt ner i botten. Men det är ju ett projekt dömt att misslyckas den fylls på hela tiden av nån konstig anledning.

Ett träningspass i helgen, körde 30 minuter på gångbandet och sen en timme styrka. Ökade på ett par vikter så det var riktigt jobbigt. Är ändå nöjd med att jag blivit så mycket starkare och att konditionen förbättrats och minsann så tror jag axlarna har blivit snyggare. Körde 80 kg på benpress bara för att se om jag orkade idag också, och det gjorde jag fast det var tungt de sista gångerna.

Dottern hälsade på idag så kul att få rå om henne lite. Hon och Bernt lagade mat tillsammans som de brukar göra. Gott och trevligt.

Konstig vecka som kommer, en ledig dag mitt i veckan, jag hade faktiskt hellre haft kvar annandag pingst som ledig dag, men men ingen som brydde sig om vad jag tyckte i det fallet. Blir lugnt på jobbet, många av kollegorna reser inte utan jobbar från sina respektive länder. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar