onsdag 27 juni 2012

Semester

Nu börjar semestern och imorgon sätter vi oss på flyget till Aten. Det har varit så avlägset sen vi bokade flyg i januari. Känns spännande att åka till Aten, vi har ju varit i Grekland 7 gånger tidigare men aldrig i Aten. 4 dar ska vi vara där sen så tar vi färjan till Lipsi, vår favvo-ö. Stannar där några dar och sen får vi se, finns gott om öar fast det finns ju fler favoriter som ligger bra till. Den som läser bloggen får se :)

Känns lite konstigt att lämna jobbet så länge som fem veckor nu när det börjar hända saker, men det finns nog jobb till mig när jag kommer tillbaka. Antar att jag kommer att kunna jobba så mycket jag vill i höst med tanke på hur tidplanen ser ut. Det är så roligt nu när vi äntligen har lyckats få dit kollegan som jag pushat för sen jag började. 

Kanske borde börja packa snart.... fast jag har i alla fall plockat fram en massa kläder, får se om jag ska rensa lite i högen, beror ju lite på vad som får plats i väskan.

Har fyllt på iPhonen med lite nya böcker och musik och iPaden ska få lite e-böcker och filmer. 

Bilderna ovan tog jag i söndags ute vid Oxdjupet, mest nöjd att jag lyckas få skärpan där jag vill ha den. Kanske lär mig så småningom ;)

1 kommentar:

  1. Ha det nu så skönt på resan och hoppas ni tycker Athen är värt besöket. Ska som vanligt bli kul att följa bloggen. Hälsa Bernt. Kram på er!

    SvaraRadera