torsdag 28 maj 2015

Hmmm

Tänkte blogga från mobilen men det ville den ju inte minsann. Dumma google eller app eller vad det nu är för fel. Blir väl inga bilder då, eftersom jag inte har några såna på jobbdatorn.

Lite trött och missmodig idag, chattade med missB och vi bestämde att vi skulle träffas på Arlanda för resa till obestämd ort. Jag ska bara åka hem och hämta passet och packa ner bikinin först. När vi hittat nåt bra ställe så får Bernt och P komma efter  :)
Fast vi har ju en resa inbokat om 2 månader så vi kanske får ge oss till tåls tills dess.

Nåja, fortsätter väl med att göra klart det jag håller på med, testa jobben jag skrivit och ändrat och kolla så att resultatet blir det förväntade.

Om exakt en månad sitter jag på ett plan till sol och bad så det känns ändå helt ok. 19 arbetsdagar kvar till semester.

Hade en trevlig kväll igår med SF med thai-mat, stickning och en massa prat. Kul att träffas, tyvärr kunde inte PT vara med. Fortsätter att använda av mitt garnförråd och det funkar bra. Hittade ett fint mönster till en topp som passade bra till garnet jag köpte förra sommaren som skulle ha blivit en topp då men inte blev bra. Den här gången blir det bra ;)

Nu har väl snart äntligen häggeländet blommat klart, det blir inte mycket semester för skomakaren, syrenen blommar redan. Har tagit allergimedicin och den har ju fungerat men blir så fruktansvärt trött, tänker på dem som är riktigt allergiska som Bernt och flera andra jag känner. En liten inblick i hur jobbigt det måste vara.

Åter till jobbet. Återkommer med lite bilder, när jag sitter vid en RIKTIG dator, dvs min Mac :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar