fredag 19 juni 2015

Hemma hos The Nilssons

Tänkte visa lite om hur vi möblerat sista månaden om någon vill ha tips på hur man kan styla sin lägenhet så här inför sommaren....

Vi börjar i hallen, där står 2 paket som ska bli en soffa till balkongen som vi köpte för drygt en månad senare. Ska bli sååå fint!

Dynor och kuddar till soffan ovan har vi i vardagsrummet.

Varför ha bord och stolar på balkongen när man kan ha dem i vardagsrummet?

Med plast för fönstret i vardagsrummet slipper man bekymra sig om ifall det regnar ute. Lägg märke till de fina linjerna av byggställningen utanför fönstret.

Lilla balkongen, fin utsikt.

Tittar man runt hörnet så är det en intressant vy, notera även de fina svart-gula detaljerna inspirerat av ett fotbollslags färger.

Stora balkongen där vår klematis inte bekymrar sig speciellt mycket om vad som försegår.


Snart börjar den blomma också.


Imorse, på midsommaraftonen kom de och plastade in köksfönstret också. 

3 dagar efter att vi köpt soffan fick vi veta att hyresvärden har bestämt sig för att tvätta och måla fasaden och att arbetet skulle påbörjas 4 dagar senare och då skulle alla balkonger vara tömda. Arbetet beräknas pågå  3 månader. Det är 4 hus totalt och som tur är börjar de med vårt hus. 

Nu har det gått över en månad och de har byggt ställningar, tvättat fasaden och satt plast för våra fönster. Fortfarande inte målat. De har byggt ställningar på nästa hus också. Har lite svårt att förstå att det här ska vara klart till mitten av augusti när det tagit tid med första huset. 
Men men vi får se. 

To be continued....

Jag tycker i alla fall att det är skitjobbigt och känner mig instängd och mår dåligt av det här. Det påverkar mig mer än jag tänkt tror jag. Blääääh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar