söndag 30 oktober 2016

2 månader

Idag var vi till vår granne i Stråtjära, hon har bott på sin gård i hela sitt liv och hon tog över den efter sina föräldrar. Hon hade nåt att visa oss sa hon senast vi träffade henne. Lite foton och info om vårt hus. Jättekul.

Så här såg det ut 1961, grusgång upp till huset och massor med blommor och växter. Så ska det bli igen, både grusgång och en rabatt som bredvid den. Potatisland och grönsaker, finns många planer och funderingar.

Så här såg det ut när vi tittade på huset första gången. Farstukvisten och balkongen byggdes till i slutet av 70-talet och då inreddes övervåningen också. En ny brunn grävdes istället för den som var på vänster sida om bron på förra bilden. Nytt tak lades säkert då också.

Hemma igen efter ännu en skön helg i Stråtjära. 2 månader nu sen det blev vårt fast det känns som mycket längre. I helgen har vi bytt TV-antenn, så vi har klättrat på taket. Jag har använt mina gamla kunskaper som montör på Ericsson och monterat antennkablar osv. I övrigt tagit det rätt lugnt. Jag har målat och det känns så bra. Känns lika tråkigt varje gång att åka därifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar