onsdag 19 oktober 2016

Life goes on

Började jobba igår igen efter 3 veckors sjukskrivning. Den tredje veckan behövdes verkligen. Känner mig fortfarande slut och som om jag håller på och gå sönder. Mina fysiska sår efter operationen har läkt men det blev nog för mycket med mammas bortgång så snart efter operationen. Men det ska väl gå att läka ihop insidan också. Det får väl ta den tid det tar.

Livet är oplanerat och det kanske är tur att inte veta vad som väntar. I måndags gjorde jag klart med musik till begravningen, skrev minnesord som ska in i tidningen och det kändes som en stor tyngd lyftes från mina axlar då.

Det har varit ett händelserikt år och det är inte slut ännu. Mest bra saker men några mindre bra också. Sjukskrivning för mitt knä i början av året, men det funkar bra nu med träning. Ombildning till bostadsrätt av vår hyresrätt. Vi hittade huset i Stråtjära där vi redan trivs jättebra. En härlig resa till Grekland i somras. Jag förlorade en vän i våras, känns tråkigt, saknar h*n.

Har velat göra så mycket under min sjukskrivning men inte orkat. Mest stickat sockor och kollat på film och tv-serier. I helgen var jag på kurs i mandala och meditation. Det var jättebra. Hittade igen inspirationen till att måla så nu har jag målat lite både måndag och tisdagkväll på mandalan jag började på då. Den växer fram så sakteliga, den får visa vad den vill så blir det nog bra. Roligt att måla med akrylfärger igen, fick lite tekniktips på kursen som jag övar mig i att tillämpa.

Lagom arbetsvecka med två arbetsdagar. Imorgon åker vi norrut och sen är begravningen på fredag. Det här med arbete känns väldigt överskattat för tillfället, men det är väl bara att gilla läget. Apropå det så kanske jag ska ägna lite tid åt att försöka hitta varför det blir fel antal i ett jobb......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar