tisdag 25 oktober 2016

Trött

En av sakerna som hjälper mig att koppla av och återfå balansen, vår fina stuga. Vi var där från lördag till söndag när vi kom från Östersund och det känns lika tråkigt varje gång att åka därifrån.

Snart har det varit vårt i två månader. Känns som mycket längre. I helgen var dottern och svärsonen med oss och vi hade det mysigt inomhus. Det regnade mest hela tiden så det blev inga uteaktiviteter. Hade annars tänkt gå upp i skogen en sväng och kolla efter trattisar.

I fredags var mammas begravning. En fin ceremoni med den musik jag/vi valt och det kändes bra. Känns skönt att det är gjort, jättejobbigt såklart.

Fick tips om så bra musik/mantra igår som jag hunnit lyssna på flera gånger och den kommer att bli flera gånger. Mantrat sägs tydliggöra vårt undermedvetna, i vilket fall tycker jag om det.

Känner mig trött och sliten, men det får gå. Försöker göra saker som jag mår bra av. Måla mina mandalas, bara vara, träffa människor jag tycker om att umgås med och sova och äta bra. Var på en kurs i mandalamålning förra helgen och då återkom lusten och inspirationen till att måla. Håller fortfarande på med den mandala jag började på då och det är jättekul att måla på duk med akryl som omväxling. Ska lägga upp bilder av den senare fast den inte är klar.

2 kommentarer:

  1. Förstår att du är trött efter det som varit. Skönt att ni har huset där ni kan landa och ha det skönt tillsammans i familjen. Det är tufft när de är borta, mammorna men det är en process i livet det med. Tänk vad lyckliga vi ändå är som har fått ha dem så länge med oss. Bra att du tar hand om dig och gör sånt som är bra för dig❤️Varma kramar till er båda.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Di, visst är det så. Det är inte alla förunnat att bli så gamla och dessutom var klar i huvudet. Ibland blir det lite mycket på en gång och jag kanske inte är så stark som jag vill tro att jag är. Men nu är det att göra det bästa av situationen. Kramar till dig också <3

      Radera