fredag 6 mars 2009

Leo och jag.....


har varit till Kista idag. Leo är han som bor i bilen och ser efter den. Han har ju fått flyttat ut igen efter att ha tillbringat några månader i bokhyllan med de andra djuren.

Jobbade hemma på förmiddagen och det var skönt efter att ha varit uppe alldeles för länge, intressanta problem hur man krypterar filöverföringar osv kan ju vara bra iom alla nya lagar om övervakning osv som vi har/får i det här landet.

Åkte till Kista efter lunch på ett kundmöte, ett riktigt bra möte dessutom, känns som om en massa saker blev klarlagda och planerade hur vi ska gå vidare. Det tråkiga är att uppdraget går mot slutet, blir mindre tid för mig from april. Men det löser sig, det jobbiga är bara om man ska fördela sin tid på fler saker, brukar alltid uppstå kollisioner då.

Har varit på kurs ikväll efter jobbet, är med i fotosektionen och de visade hur man använder Lightroom 2. Så nu ska jag ta mig i kragen och sortera och märka upp alla bilder med metadata så att det blir enklare att söka och organisera bilderna. Det är också enkelt att skapa websidor med bilder direkt från LR, är bara tid och lust som fattas.

Nu är det sovdags... natti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar