torsdag 19 mars 2009

Ide...


Har gått i ide den här veckan känns det som. Var på jobbet i måndags sen har jag jobbat hemifrån. Ställde in ett möte igår och mötet idag var jag med på via telefon. Har ett bra jobb på så vis. Mitt eksem har blivit värre så jag har inte haft så stor lust att visa mig på jobbet faktiskt. Imorgon ska jag till doktorn, hoppas få göra ett allergitest så jag vet vad jag reagerar på. Min senaste teori är soja/tofu, eftersom jag reagerade så mycket sen jag ätit sushi i söndags med tofu och soja. Fast å andra sidan så har det inte blivit bättre sen heller.... usch vad jag gnäller.

Förutom jobbat så har jag ändå varit lite duktig i veckan, igår putsade jag fönster. Så nu kan man se ut igen :) Vårsolen avslöjar ju verkligen smutsiga fönster.

Städat min hörna i arbetsrummet, är inte klart ännu men har sorterat och slängt och idag torkat alla hyllor så nu är det mycket fräschare, otroligt vad dammigt det blir runt alla elektriska prylar. Alla dessa kablar dessutom, kan ingen uppfinna nåt smart så man slipper dem.

I morgon bär det av upp till Östersunder, en snabbvisit för att hälsa på släkten, lär väl inte hinna så mycket mera eftersom både B och jag måste vara på jobbet på måndag. Får hoppas det är lite fint så att det blir lite bilder. Har blivit lite fotograferat på sistone.

En sak till, kan rekommendera boken: Vem vill bli miljardär" som finns på min lista uppe till höger. Mycket bra. Den utspelar sig i Indien. Har sett filmen också "Slumdog Millionaire" som bygger på boken. Den var också bra, men som vanligt ska man ju välja, antingen boken eller filmen. Mycket Indien nu, har kollat på lite Bollywood-filmer också. Försökte mig på en kurs i hindi också, men somnade så inget har fastnat än...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar