tisdag 10 mars 2009

Ja se det snöar.....


Ska det vara så här??? Var alldeles vitt ute när jag vaknade i morse. Jobbar hemifrån och det är jag glad för idag. Vill inte ha mera snö. Tack det räcker nu, vill ha vår. Kollade på bilder i helgen, den 21 mars förra året var det mycket snö här. Om det nu är nån tröst.

I söndags var vi in till stan och såg Män som hatar kvinnor. Den var riktigt bra. De har lyckats att filmatisera boken. Naturligtvis var mycket avskalat så blir det ju, men bra skådespelare och kändes inte långt fast filmen var 2,5 timme. Ser fram emot fortsättningen som ska komma på tv till jul.
Planen var att vi skulle gå och äta nåt före bion, men av nån anledning så var klockan jättemycket när vi hämtat ut biljetterna som man ska göra senast en timme innan. Så att gå till Jensen Böf house som vi tänkt först skulle ta för lång tid, så då tänkte vi gå till Sawadee, de visade sig ha stängt på söndagar, så då skulle vi gå till Orchidé garden, stängt!! Ska bli ny restaurang där.... hoppas de har kvar alla karparna bara.... Så till slut blev det Pizza Hut om hörnet vid bion, varsin Carbonara. Funkar det också.

Lördag var vi till IKEA en sväng, det finns alltid nåt man behöver :) T.ex träolja till bänken vi gjort i hallen, där akvariet stod och som bygger in vinkylen och frysskåpet. Vi köpte bänkskivor av ek och satte ihop till en bänk. Blev riktigt bra.

Nu ska skivorna bara slipas lite och oljas ett antal gånger så blir det perfekt.

Hem från IKEA följde det med en hurts också som ska vara under mitt skrivbord. I den nedre lådan är det hängmappar så nu ska jag sortera papper så kanske jag hittar det jag ska lite lättare.
Min skrivbordshörna håller på och översvämmas av saker, måste ta mig i kragen. Har en hög med uttjänta elektroniksaker liggande, efter byte av nätaggregat, kraschade hårddiskar etc. Dags för en tur till soptippen framöver alltså....

Har tappat fokus på träningen, har inte tränat på två veckor nu.... ska väl komma igen där också. Har känt mig så trött, småförkyld och lite eländig, kan väl iofs bero på eksemet som blossat upp i ansiktet. Har fått allergimedicin och kortisonsalva, ser ut som om det sakta går åt rätt håll. Ska på återbesök i slutet av nästa vecka.

Önskar alla en bra fortsatt vecka.

1 kommentar:

  1. Det finns alltså fler som längtar efter vår! Den vackra vårvintern i all ära, snön får gärna försvinna nu. Idag är det -6 efter några dagars töväder känns det lite kallt.

    Du kommer säkert igång med träningen igen, du som varit så idog. Och man ska ju inte ta i för mycket när man inte är kry. Min kropp gör ett kraftigt motstånd bara jag tänker på något annat i träningsväg än promenader. Men jag ska nog snart vinna och få mig iväg på badhuset och simma.

    Må så gott! Kram!

    SvaraRadera