fredag 13 mars 2009

Fredag den 13 mars...


Så här såg det ut idag.... nä bara skojar.... det dröjer nog två månader till. Men man kan ju önska och låtsas. Solen har visat sig idag och det var blå himmel en stund mellan det snöblandade....

Har varit inne på kontoret i stan idag och blev bjuden på jubileumslunch. När man har varit anställd 10, 20 år etc så får man bjuda 5 kollegor på lunch och en gammal kollega från Östersund har varit anställd 10 år. Var inte meningen att jag skulle med men han fick ett återbud och frågade mig. Trevligt och god mat, så mätt sedan. Har lite dåligt samvete för att jag egentligen skulle lunchat med en annan kollega.... svårt att välja mellan trevliga pojkar :)

Företagshälsovården, SATS och idrottsklubben hade information på jobbet också, passade på att testa mitt kolesterolvärde, ska boka in en tid för att göra noggrannare tester, sköterskan som kollade tyckte det var lite högt. Pratade med en tjej från SATS också så nu känner jag mig peppad att börja träna igen.

Efter jobbet gick jag till Stadsbiblioteket och fixade lånekort, de har stort utbud av talböcker där och så kan man låna E-böcker via internet. Funkar bra om det är faktaböcker man vill kolla i, skönlitteratur håller jag mig nog till ljudböcker också i fortsättningen.

Börjar misstänka att det är nåt annat än rött vin jag är överkänslig mot. Mitt eksem har inte blivit mycket bättre på snart två veckor.... får börja skriva matdagbok och försöka räkna ut vad jag reagerar på.

Åkte buss idag, riktigt skönt, hinner lyssna på böcker då. Började på en ny bok idag. Vem vill bli miljardär känns som en riktigt bra bok så här långt. Den finns som film också, ska se den också.

Önskar alla en skön helg!

1 kommentar:

  1. Vilken underbar bild! Nu längtar jag ännu mer, fast i vår skog blir det blåsippor.

    SvaraRadera