måndag 16 mars 2009

Ny vecka....


Hit har jag varit idag, ungefär lika tråkigt som det ser ut, men det går ju rätt snabbt. Bilprovningen alltså. Bilen gick igenom utan minsta lilla påpekande, nåt annat hade jag ju inte förväntat mig iofs. Det var den "gamla" bilen som fick sin årliga genomgång. Lite sur kille som kollade, lät lite grinig för att han inte kom åt varningstriangeln, man måste flytta på däcken som ligger i bagaget först och det orkade han inte. Men men nu är det ett år tills nästa gång, om vi har kvar den bilen då.

Tvättade bilen igår så att den skulle vara ren inför besiktningen t.o.m. Skulle egentligen ha tvättat bilen i torsdags tänkte jag, Åkte in på macken för att tanka när jag kom från Kista, hittade inte plånboken så då blev jag lite orolig vart den tagit vägen. Åkte hem istället för att kolla men hittade den på golvet bakom förarstolen. Skönt, så jobbigt med alla kort i plånboken, är rätt handikappad när man är van att betala med kort.

Har hittat en ny högskolekurs jag anmält mig till Fotografi - Visuell kommunikation, samma koncept som kursen i Digital Bildhantering som jag gått. Samma lärare också, Mattias på Moderskeppet är så bra. Hoppas jag kommer med, men det borde jag väl göra när det är en distanskurs.

Är lite avis på min kollega Mia, som är i Bangalore nu, vill också, men det hjälper ju inte..... Kul att läsa och se bilder, känner ju igen det hon skriver om. Får jag chansen så åker jag igen. Annars får det kanske bli en privat resa nån gång, Kerala verkar fint.

Nu har dottern gjort middag så då är det väl lika bra att passa på att äta då ;) när jag (som vanligt) får middan serverad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar